Vild med Trapholts have med Katrine Turner

Vild med Trapholts have med. TV-reportager og nyheder
Foto: Katrine Turner

Havedesigner og biolog Katrine Turner, kendt fra Vilde Haver på DR, sender live sammen med museumsdirektør Karen Grøn fra museet Trapholts historiske haveanlæg.

Turner og Grøn vil gå på opdagelse i staudebedene, fortælle om parkens store linjer og geometriske former, og hvordan parken er særligt formet som jordkloden.

Haveanlægget står i dag som det blev opført i 1935 af C.Th. Sørensen, senere professor i havekunst ved Kunstakademiet og nu anset som en af vor tids betydeligste landskabsarkitekter.

AnnonceVed siden af det imponerende parkanlæg gemmer der sig imidlertid en naturherlighed, som mange overser. På skrænten på museets vestside har Trapholt ladet græsset gro og lavet stier, man kan vandre på. Går man ind i græsset, finder man sjældne og smukke planter.

Se med og bliv inspireret til at gå på opdagelse på Trapholt og måske selv lade græsset gro og se, hvad der kommer frem, når haven bliver lidt vildere end normalt.

Arrangementet er online og finder sted den 16. juni kl. 16.00 via Zoom. Det er gratis at deltage, og det er muligt at stille spørgsmål undervejs.

Arrangementet er online og finder sted den 16. juni kl. 16.00 via Zoom. Det er gratis at deltage, og det er muligt at stille spørgsmål undervejs.

Links til arrangementet kan findes på Trapholts hjemmeside: https://trapholt.dk/trapholt-zoomer-ind-museets-have-med-katrine-turner/

Del på facebook
Del på Facebook