Weekenden bød på nye vindere: i Assens vandt en heldig person 2,3 millioner kroner

4. juni 2019 Slået fra Af Michael Jacobsen

I weekenden har Danske Spil udklækket hele fire nye millionærer, da to heldige danskere blev millionærer på Lotto og to heldige blev millionærer på Eurojackpot.

På Lotto var der dog ikke nogen, der løb med den store gevinst, hvorfor puljen nu stiger til 25 millioner kroner, som kan vindes allerede på lørdag. Der var heller ikke nogen, der fangede Jokeren, hvorfor der nu er 3 millioner kroner i puljen, som kan vindes allerede onsdag.

Til gengæld var der to heldige personer, der blev millionærer via Millionærgarantien. Den ene vinder har købt sin kupon i Bilka Horsens på Høegh Guldbergsgade 10, 8700 Horsens, og vandt 1 million kroner og havde yderligere en gevinst på 50 kr.

Mens den anden blev millionær, selvom der ikke var nogen gevinst på kuponen. Vedkommende har købt sin kupon i Føtex Carlsberg Byen på Tapperitorvet 46, 1799 København V.

Annonce


2. præmievindere på Eurojackpot

Der var også to heldige 2. præmievindere på Eurojackpot, der hver har vundet 2.355.895 kr.

Den ene har købt sin kupon i Meny Køge på Gymnasievej 29, 4600 Køge, mens den anden har købt sin kupon i Nærkøb på Dankwart Dreyersvej 20 B, 5610 Assens.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra nogen af vinderne.