Read Time:1 Minute, 9 Second

Kolding: Duo sang julen ind på Prætoriustorvet i Christiansfeld

Kom og nyd de skønne melodier og syng julen ind sammen med duo’en Jasmin og Johnni. Sådan lød opfordringen fra Christiansfeld-handel og Det sker i Christiansfeld i et opslag på Facebook. Det foregik på Prætorius-torvet i den kendte honningkage og Unesco-by, hvor borgerne kunne komme i julestemning, da parret lørdag formiddag gik på scenen og sang nogle velkendte sange.

Uddrag fra reportagen “Duo sang julen ind på Prætoriustorvet i Christiansfeld”

Johnni Bundgaard fortæller:

Det er jo handelstandsforeningen, der gerne vil have lidt jule-underholdning og så blev vi kontaktet på Facebook og vi sagde ja til at spille i dag. Jasmin og jeg er nydannet duo, som hygger os med musikken.

Blandet musik

Det var primært julemusik, som var sat sammen med en blanding af både moderne og gammel musik. I søndags var vi ude og spille en kirkekoncert og fire af de numre vi spillede der, var dem vi også spillede i dag. Der var rigtig mange kendte sange op til højtiden.

Samlede en trio i sommers

Vi er en ret nye duo og startede i sommers og i roklub fra Gråsten, hvor jeg kommer, manglede de noget musik til Sankt Hans. Så blev jeg spurgt om jeg ville spille noget musik, så samlede jeg lige en trio.

TV Lillebælt-indlæg
TV Lillebælt Reportager
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Juleoptog på vandet med godt fællesskab Previous post Juleoptog på vandet med godt fællesskab
Michaels julebil skaber glæde Next post Michaels julebil skaber glæde