Read Time:1 Minute, 12 Second

Kolding: Jes er klar med krudt og gode råd

Det er lige om lidt, at det nye år skal skydes ind med raketter, der bliver sendt til vejrs. De gode sager kan man købe rundt omkring og et af stederne er på Vejlevej 465 i udkanten af Kolding, hvor Jes og hans team står klar til at servicere kunderne og også giver en demonstration af produkter i en såkaldt demoafskydning, som vi også kigger nærmere på.

Uddrag fra reportagen “Jes er klar med krudt og gode råd”

Jes Graasbøll fra Saturn Fireworks i Kolding fortæller:

Vi kan jo tilbyde fyrværkeri i store kaliber, både til nytår og til den professionelle del med bryllupper og byfester og hvad vi ellers afholder. Nu er sæsonen nytårsfyrværkeri, så det er derfor vi har vores butik her på Vejlevej.

Årets nyheder

Der kommer jo nyheder hele tiden og retromix med de gamle ting, som er blevet lidt hypet i jordsoler og de børneting, der er blevet et hit. De store compound-batterier er også et stort hit. Folk gider ikke rigtigt, at tænde så mange små batterier, de er mere til at tænde de store batterier en enkelt gang.

Mange forskellige kunder

Det er jo alle hr og fru Danmark, far og søn, der traditionen tro skal ud og handle lidt fyrværkeri i de her fem dage, hvor der er mulighed for at købe fyrværkeri.

TV Lillebælt-indlæg
TV Lillebælt Reportager
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Michaels julebil skaber glæde Previous post Michaels julebil skaber glæde
Teater udstiller kostumer og rekvisitter Next post Teater udstiller kostumer og rekvisitter