Read Time:1 Minute, 4 Second

Kolding: Julemarked med inspiration til gaver og hjemmet

I weekenden var der julestemning på Trapholt, hvor det traditionsrige julemarked blev afholdt. Her kunne man møde 50 af Danmarks dygtigste kunsthåndværkere og designere, som solgte deres unikke produkter inden for keramik, glas, illustrationer, smykker, træ, tekstiler og meget mere.

Uddrag fra reportagen “Julemarked med inspiration til gaver og hjemmet”

Anne Schjødt Andersen fra Trapholt fortæller:

Jeg vil meget gerne fortælle om Julemarkedet, som jo er et traditionsrigt julemarked, hvor vi inviterer danske kunsthåndværkere og designere til at komme og udstille deres ting. Her har vi et rigtig godt mix af mange forskellige materiale, som er en masse keramik, smykker, glas, læder, træ og lidt for enhver smag.

Julehandel til gaver

Det kan helt bestemt købes og der er helt sikkert også noget, der kommer til at ligge under juletræet rundt omkring, det er jeg sikker på.

Vi mødte en udstiller

Lars Rødtnes udstiller og kommer fra Skemageren.dk og han havde en stand med omkring skåle, som jeg drejer og skærer som jeg snitter og hugger ud med en økse. Jeg har arbejdet med det i en del år, hvor jeg med ske-snitning har gjort i otte år. Skåledrejning har jeg arbejdet med i et par år.

Julemarked med inspiration til gaver og hjemmet
TV Lillebælt logo
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Nyt kirke og kulturcenter åbnede med en fest Previous post Nyt kirke og kulturcenter åbnede med en fest
Festival lyser atter bymidten op Next post Festival lyser atter bymidten op