Read Time:1 Minute, 10 Second

Kolding: Populære kvinder fra Bryggen signerede ny bog

Linse og Didde mødte hinanden i 1995 på dramatisk vis, da Linse var 29 år, og Didde bare 21, men siden første dag har de været uadskillelige og haft hinandens ryg som veninder. I en ny bog, der hedder ”Linse Og Didde – Møgkællinger Har Det Sjovere”, fortæller de to seje Brygge-tøser filterløst og ærligt om deres venskab. Om op- og nedture, om hvor forskellige de er og om at arbejde sammen i tv-serien Familien fra Bryggen. Den bog kunne kunderne få signeret i dag, da de to kendisser besøgte Photocare, Bog & Idé og Legekæden i Kolding.

Uddrag fra reportagen “Populære kvinder fra Bryggen signerede ny bog”

Linse fortæller her om bogen:

Her står Didde og jeg og vi vil lige fortælle bare ganske kort om vores bog. Den er benhård, kærlig og meget hjertevarm, men også noget sørgeligt i den. Der er masser af hjerte, men også rigtig meget sjov og ballade. Vi hører rigtig meget om Diddes liv, mit det kender man bedre, hvor jeg har fortalt om det i rigtig mange andre bøger.

En god bog

Det er en god bog fortsætter Didde og så vidt jeg ved af dem jeg har talt med, siger at de har ligget og grinet og grædt og alt, så der har været det hele i den.

Populære kvinder fra Bryggen signerede ny bog
TV Lillebælt logo
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Festival lyser atter bymidten op Previous post Festival lyser atter bymidten op
18 kunstnere bag ny udstilling i Vejle Next post 18 kunstnere bag ny udstilling i Vejle