16. september 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Tour-trofæ kom til Sjølund

Kolding: Tour-trofæ kom til Sjølund

Torsdag var undervisningen lidt anderledes hos Sjølund-Hejls Skole for nogle elever. De havde nemlig fået en opgave, som handlede om at træde i pedalerne og bringe det særlige Grand Départ Trofæ sikkert mod Kolding.

Det var en del af optakten til Tour de France i 2022 og trofæet er et særligt vandre-trofæ, som overdrages fra én Grand Depart-destination til den næste. Der blev i den forbindelse cyklet i en gul Tour de France-ladcykel fra by til by, lidt à la den olympiske ild.

Annonce


Har du en idé til en reportage ?

Vi filmer i Kolding, Vejle og Fredericia kommuner

Har du en nyhed fra en af de kommuner, som TV Lillebælt dækker, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tager også gerne ud og laver en reportage med interviews og optagelser. Vi dækker som udgangspunkt ikke sport og idræt, samt politik.

TV Lillebælt med reportager fra trekantsområdet i arkivet

Find optagelser fra mange begivenheder

Vi har mere end 600 reportager i arkivet, der er optaget fra 2016 og frem til idag.

Om TV Lillebælt

Vi er en internet-baseret medie-virksomhed, der producerer indslag hver uge. Vores TV-indslag og nyheder vises på hjemmesiden, hvor de til hver en tid kan afspilles.
Vi sender aldrig direkte, men optager det hele rundt omkring i trekants-området. Herefter redigerer vi det i vores studie og lægger det på hjemmesiden.

Find os på Facebook

Udover vores hjemmeside kan du også finde os på Facebook-siden tvlillebaelt.dk og hvis du besøger siden og klikker på “Synes godt om”, så modtager du info om nye indslag, nyheder, konkurrencer og meget andet på din “væg”.

Kontakt TV Lillebælt

Du kan komme i kontakt med os ved at skrive en mail til adressen: kontakt(snabel a)tvlillebaelt.dk

TV-reportager og nyheder til trekantsområdet

Se TV fra arkivet
Lyt til Radio Lillebælt