Read Time:42 Second

Kolding: Upcoming-artist er godt på vej

Cindy Chiche er upcoming artist, født i Frankrig og bor nu i Kolding.
I 2021 debuterede hun med EP’en “Diary”, der fik fine anmeldelser, som blev spillet på DR P3 og P4. Hun har altid sunget og er med tiden blevet så god til det, at hendes musikalske fremtid ser lys ud.
TV Lillebælt mødte hende til en snak ved Koldinghus.

Uddrag fra reportagen “Upcoming-artist er godt på vej”

Cindy Chiche fortæller her om sig selv og sin musik:

Jeg skal til at flytte til København og det glæder jeg mig til og så skriver jeg en masse popsange, som jeg er i gang med at udgive. Jeg tror altid at jeg har sunget og jeg kan ikke helt huske hvornår det startede med musik.

Upcoming-artist er godt på vej
TV Lillebælt Reportager
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Ferrari-dag hos My Garage Previous post Ferrari-dag hos My Garage
Fællestur med opvarmning til Royal Run Next post Fællestur med opvarmning til Royal Run