7. maj 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Borgmesteren var klar til kamp

Borgmesteren var klar til kamp

I dag blev Real Adventures nye paintball og lasergame indviet på Hylkedalsvej i Kolding. Her var byens borgmester med på banen sammen med medlemmer fra byrådet. De stod over for den helt unge generation, som kom fra Hartes fritidsordning. Det blev til en del skudveksling blandt de to hold og det var ganske underholdende at overvære.

Søren Madsen, indehaver af Real Adventures fortæller: 

Vi skal have åbnet vores nye paintball-bane. Det er jo 29 år siden at jeg startede og åbnede min første paintball-bane her i Kolding. Nu er det tid til at få den flyttet og få nye aktiviteter på. Så i dag åbner vi vores nye paintball-bane og så har vi fået lasergame på. Den har ligget mange år i Kolding nord, men nu er den flyttet til Hylkedalvej 45 og fået nogle rigtig fine faciliteter i et lækkert hul med læ. 

AnnonceBorgmesteren var klar til kamp. TV-reportager og nyheder
Børnene skød med skarpe laser-patroner i kampen mod borgmesteren og hans team.

Lasergame-bane blev indviet med borgmesteren i kampuniform

Det er jo sådan at Jørn Pedersen stiller op med Hans Holmer og Jakob Ville fra byrådet, plus nogle veteraner. Det glæder vi os meget til og de skal så have tæsk af fritidsklubben ude fra Harte. Vi regner med at de unge gamere er noget bedre til det der med at spille den slags ting. Det skal spille lasergame og det er nogle features de har styr på.

Borgmesteren var klar til kamp. TV-reportager og nyheder
Der blev lyttet godt til de instruktioner, som Søren Madsen gav inden kampstart.

Jørn hentede erfaren forstærkning til kampen

Jørn Pedersen fortæller: 

Jeg tænkte jo med det samme, da jeg fik at vide, at ungerne fra Harte skulle baske os. Jeg inviterede Hans Holmer og Jakob Ville med, da jeg synes at der skulle forstærkninger til. Så derfor er jeg rigtig glad for at fem veteraner valgte at stille op. Fordi så kan de jo lige give nogle fif, så vi ikke bliver lammetævet af de her unger.