9. maj 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

To erfarne gulvlæggere åbner egen butik

To erfarne gulvlæggere åbner egen butik

På Albuen i Kolding åbner et nyt gulv-firma med navnet Nordic Floors. Bag forretningen står parret Christian Møller og Sandra Muus, der begge har en stor erfaring indenfor området.
Denne lørdag har de den store grand-opening, hvor der serveres øl, vand og helstegt pattegris til kunderne, som kan kigge forbi og få en god snak om et nyt gulv til hjemmet eller virksomheden.

Christian Møller fortæller:

Vi har jo egentlig været gulvlægger her i Kolding i mange år, men nu har vi så åbnet vores lille butik på Albuen. Den ønsker vi at få godt gang i. Vi laver vinyl, linoleum og tæpper, som vi sælger fra vores egen butik. Vi håber at komme frem med og i Kolding er der jo ikke så mange i forvejen.

AnnonceTo erfarne gulvlæggere åbner egen butik. TV-reportager og nyheder

Produkterne spænder vidt

Vi har linoleum, vinyl, tæpper, trægulve, LVT- gulve, design-gulve, microcement og alt i hårde gulve. Vi leverer og monterer gulve for både private og erhverv. Kunderne er en bred skare, både unge og ældre og erhvervskunder.

To erfarne gulvlæggere åbner egen butik. TV-reportager og nyheder
Her i baglokalet kan man se udvalget af produkter.

Stor erfaring med faget

Vi har 20 års erfaring indenfor gulve, så vi skulle vide det hele. Man kan altid komme ind og få en snak om deres gulv og hvad de tænker og har planer om. Så kan vi komme med gode inputs til hvad vi mener de skal gøre med deres gulv, så de får en lang varighed. Vi kører også gerne ud og måler op hos kunderne og giver et godt råd med.

Godt besøg til grand opening

Vi har lavet en grand opening, som vi kalder det i dag. Her har vi helstegt pattegris, øl, vand, hoppeborg til børnene. Vi har candyflush, slush ice og haft mange forskellige folk forbi til et kig.