21. april 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Kunderne tog godt imod genåbningen

Kunderne tog godt imod genåbningen

Indehaverne af caféer, restauranter, værtshuse og butikker i storcentre har længe set frem til, at de igen må åbne dørene op.
TV Lillebælt besøgte Kolding Storcenter, hvor vi traf Center Manageren til en snak om dagens begivenhed.

Carsten Lindblad, Center-manager for Kolding Storcenter fortæller her om hvilken betydning genåbningen af alle butikkerne har:

Det har da en kæmpe betydning, både for storcenteret og ejerne af centret, at det kommer i gang. Og lige så vigtigt for alle butikkerne og medarbejder, at de efter en lang nedlukning kan komme ud og udføre deres erhverv. Det tror jeg mange har længtes efter. Vi kan også se os lidt omkring og se, at der er lidt sprælsk forårsaktivitet og man har lyst til at komme i gang.

AnnonceKunderne tog godt imod genåbningen
Carsten Lindblad, Center-manager for Kolding Storcenter

Hvordan har lejerne klaret det efter 4 måneders nedlukning ?

For at være ærlig, så er det for tidligt at sige. Et er at man kan synes, at humøret har holdt en nogenlunde oppe, men hele den økonomiske faktor kender vi på ingen måder nu. Den tror jeg først vi vil se fordi, der er lagre, som skal afvikles. Store lagre fordi der ikke var en julehandel vi fik hjem, der var ikke et udsalg og der var ikke et forår. Det er dyrt og koster penge på brutto-avancen og håndteres anderledes og sendes ud.

Kunderne tog godt imod genåbningen
Kunderne kunne endelig shoppe i Kolding Storcenter efter en lang nedlukning