Read Time:1 Minute, 15 Second

Kolding: Ny festival startede med kølig kunst

I Kolding er der i disse dage mulighed for at kigge på kunst og lytte til live-musik. Det er den nye KOLD Festival, som er startet og er en blanding af koncerter på alternative, opståede spillesteder, samt atmosfære-skabende oplevelser på en rute i bymidten, som binder hele oplevelsen sammen.

Uddrag fra reportagen “Ny festival startede med kølig kunst”

Charlotte Pipenbring fra City Kolding fortæller:

Vi har jo vores Kold Festival og her kommer vores is-skulptører til at arbejde her i gaden med de kæmpe store blokke med is. Der kommer til at være musik i hele byen og den kommer generelt til at summe i denne nye Kold Festival, som gerne skulle være en tilbagevendende begivenhed.

Festivalens navn

Det er kommunens festival, så det er deres idé og navnet Kold er naturligvis Kolding. Idéen er at prøve, at lave en festival i en tid, hvor det netop er lidt koldt og trist og prøve at aktivere byen på en anden måde, end hvad en trist februar ellers kan, hvor det er koldt.

Samarbejdspartnere i spil

Vi har jo alle vores kunstnere i gang ned ad gaden og derudover har vi Godset og Kolding Egnsteater. Biblioteket er også med og nede på banegårdspladsen har vi den her store doom, som også er en del af denne Kold Festival. Og så er det jo fedt at byens butikker i city også bakker op.

TV Lillebælt Reportager
TV Lillebælt-indlæg
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Kunstværk med påmindelse om klimaforandringer Previous post Kunstværk med påmindelse om klimaforandringer
Next post Ny udstilling om 1943 åbnede i dag