Read Time:1 Minute, 9 Second

Kolding: Fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke

I dag klokken 11 startede en Fastelavnsfest, som Kolding Egnsteater og City Kolding var værter for. Her var der lagt op til nogle sjove og hyggelige timer for børn i alle aldre, der i dagens anledning naturligvis var klædt ud. Katten bliver slået af tønden, som vi kender det og så er der jo sikkert nogle heldige børn, der går herfra med nogle fine kroner på hovedet.

Uddrag fra reportagen “Fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke”

Mette Alrø fra City Kolding fortæller:

Vi holder en stor fastelavnsfest for alle i Kolding og omegn og det er City Kolding, der er med til at arrangere det. Vi har sat fastelavnstønder op, så der er konkurrencer om at slå tønden ned med både kåring af kattekonge og dronning. Og så har vi en konkurrence for bedste udklædning.

Plads til at være kreativ

Vi har et langt klippe klistre-bord midt i, hvor bare kan være kreative og lave lige hvad de har lyst til. Vi har lagt en masse værktøj frem, både karton, glimmer og alt muligt, så de kan bare gå amok og være kreative og hygge sig. Vi har vores citymaskotter rundt, der deler slik ud og som man kan hilse på. Derudover kommer der om lidt musik af en musiker, der synger og spiller nogle sange.

TV Lillebælt-indlæg
TV Lillebælt Reportager
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hundene indtog Bramdrupdam
Gæsterne blev klædt på til bryllup Next post Gæsterne blev klædt på til bryllup