Read Time:1 Minute, 9 Second

Kolding: Hundene indtog Bramdrupdam

I dag var der hunde på programmet i Forum Kolding, da Dansk Terrier Klub afholdt en udstilling med de kære fire benene. Det var et godt møde, både for dyr og mennesker, som havde en god dag med masser af aktivitet.

Uddrag fra reportagen “Hundene indtog Bramdrupdam”

Jeanel Kristensen fra Dansk Terrier Klub fortæller:

Vi har en enkeltdags udstilling i Kolding i dag i forbindelse med at Dansk Kennelklub har en udstilling i Fredericia, så holder vi den modsatte dag for terrierne. Der er cirka 200 hunde tilmeldt i dag og det er fordelt på cirka 20 racer.

Hundene bedømmes ud fra forskellige ting

Dommerne bedømmer dem ud fra den race standard, der er på den enkelte race. Den standard der kommer racens oprindelsesland og der er en standard ud fra hundens anatomi. Hvordan skal hovedformen se ud, hvor lang skal den være, hvor høj skal den være, hvilken type pels skal den have og hvordan skal pelslaget være. Så det er det, de bedømmer hundene ud fra.

Præmier på højkant

Der er ikke de store pengepræmier, som der er på heste, men de bliver gradueret med en excellent, good, very good og nedefter. Får man en excellent, så kan man få en CK ovenpå, der betyder at man har champions kvalitet og blive bedst i racen.

Hundene indtog Bramdrupdam
TV Lillebælt Reportager
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ny udstilling om 1943 åbnede i dag
Next post Fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke