Read Time:1 Minute, 10 Second

Kolding: Gæsterne blev klædt på til bryllup

I dag kunne man komme i stemning til bryllup og blive klædt godt på til at blive gift. Det foregik hos Volkerts Fylke, der afholdt et bryllups-event, hvor der var linet op til den helt store dag med god inspiration for gæsterne.

Uddrag fra reportagen “Gæsterne blev klædt på til bryllup”

Jimi Kristensen fra Volkerts Fylke fortæller:

Det er egentlig en tilbagevendende begivenhed og er tredje gang, at vi holder det og er lidt af en kombination af, at vi gerne vil vise rummet frem og de nye tendenser. Men også for at klæde brudeparrene godt på til den forberedende proces frem mod den store dag. Så derfor har vi inviteret tolv legekammerater med og nogle af dem, som passer godt ind i vores univers og som passer til selve bryllupsfesten.

Parrene er klar til bryllup

Der er nogle, som er i en overvejende proces lige nu. Måske skal vi holde et bryllup og det skal måske være her. Så er der rigtig mange cirka 34 brudepar, der kommer i dag, hvor vi får talt om en dato i forhold til den konkrete menu. Nogle er meget konkrete og siger, at det skal være den der farve serviet og dug. Så det er faktisk en fin opsamling, men også en fin måde at få klædt brudeparrene på.

TV Lillebælt logo
TV Lillebælt Reportager
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Fastelavnsfest blev et stort tilløbsstykke
Seks vævere udstiller deres håndværk Next post Seks vævere udstiller deres håndværk