Read Time:1 Minute, 13 Second

Kolding: Gratis is gav stor kø og travlhed

Solen skinner og foråret viser sig for alvor med det gode vejr og inden så længe kommer sommeren til Danmark. Den tager forhåbentlig en god portion varme med og til at blive kølet ned er is jo et af danskerne foretrukne produkter. I dag åbnede en ny is-butik på Klostergade i Kolding, som helt sikkert kan hjælpe både borgere og turister til den kommende tids nydelse af lækre sager. Okkels er navnet på stedet, som i tre timer byder på gratis is til gæsterne.

Uddrag fra reportagen: “Gratis is gav stor kø og travlhed”

Indehaver af butikken, Thomas Okkels fortæller:

Vi har jo haft Okkels i 16 år og åbnet butikker i Silkeborg, hvor vi startede i sin tid. Og så har vi i Viborg, Aarhus og Horsens. I dag åbner vi så i Kolding i 12 graders varme og masser af mennesker.

Et godt udvalg

I dag kører vi med 16 af vores specielle klassikere i Okkels Is, som har nogle af bestsellers i de sidste 15 år. Der er lidt for enhver smag, både for voksne og unge mennesker.

Økologi og fedtreducerende

Vi har fra starten valgt at sige, at vi gerne vil lave en is uden fløde og sødmælk. Så vores mælke-is er lavet på økologisk letmælk og ikke noget fløde og der er også mindre sukker end i anden is.

TV Lillebælt Reportager
TV Lillebælt-indlæg
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 92 nyopførte boliger på historisk sted
Legoland besøgte Kolding Next post Legoland besøgte Kolding