Read Time:1 Minute, 12 Second

Kolding: Legoland besøgte Kolding

Det er først den 2. april, at Legoland slår dørene op til en ny sæson. Her kan børn og barnlig sjæle rigtig kan fornøje sig i forlystelser og kigge på flotte legobygninger. Men allerede i dag kunne man få lov at boltre sig i Lego, for Legoland var for en stund rykket til Akseltorv i Kolding. Her inviterede de alle byggeglade børn og voksne til at bygge seje Lego-modeller, inspireret af Koldinghus og Rådhuset i Kolding.

Uddrag fra reportagen: “Legoland besøgte Kolding”

Charlotte Pipenbring fra City Kolding fortæller:

Som i kan se bagved os, så har vi fået besøg af Legoland, der er på tur. De er ude for at reklamere for at de åbner lige om lidt. Så vi har fyldt Akseltorv med Legoklodser, prinsesser og dragen Oliver kommer også. Og som I kan høre, så er der kommet en politibil med i lastbilen også, så der er gang i den.

Bygge kendte huse fra Kolding

Legoland opfordrer til at bygge Rådhuset og Koldinghus og de flotteste modeller bliver udstillet i Legoland. Så vi får lov til at få de kendte bygninger udstillet resten af året i deres forlystelsespark og det bliver ret skønt.

Præmier på højkant

De flotteste modeller bliver valgt, men der er også mulighed for at vinde store Legoæsker og der er generelt bare gang i den, som man også kan fornemme.

TV Lillebælt-indlæg
TV Lillebælt Reportager
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Gratis is gav stor kø og travlhed Previous post Gratis is gav stor kø og travlhed
Tidligere vejlenser udgiver børnebøger Next post Tidligere vejlenser udgiver børnebøger