28. maj 2021 Slået fra Af TV Lillebaelt

Sidste værk i kunstkvarter

Sidste værk i kunstkvarter

I dag var der fernisering i Kolding’s store legepark, hvor Koldinghus Margarinefabrik hyldes gennem kunstværket ”Margarinedåsen”, der har fået den gode placering her på stedet. Det er kunstner Henrik Fischer, der i samarbejde med Beboerforeningen Tre-i-en, har fået skabt endnu et værk.

Dorthe Iversen, Formand for beboerforeningen Tre-i-en fortæller:

Beboerforeningen Tre-i-en hernede i Kolding midtby, der dækker Graacksvej, HC Petersensvej og Grønningen, har i gennem fem år prøvet at lave et design og erindrings-kvarter, hvor vi hylder enkelt-personer og virksomheder. Der har vi simpelthen gennem fem år hyldet alle de her seks forskellige kunstværker og i dag hylder vi Koldinghus Margarinefabrik med værket “Margarinedåsen”.

AnnonceTV-reportager og nyheder
Dorthe Iversen, Formand for beboerforeningen holdt tale under arrangementet

Vi er simpelthen så glade for at vi gennem de her fem år har fået midler fra Kolding Kommunes bydelspulje. Så har vi ved flere af de øvrige skulpturer fået midler fra kulturpuljen og der har Jesper Elkjær holdt tale og under lokaldemokrati-udvalget har det været Ole Alsted. Vi har også haft skulptøren, der har lavet alle de skulpturer sammen med os. Det er Henrik Fischer, der også har holdt en tale i dag.

TV-reportager og nyheder
På HC Petersensvej blev der kigget på lidt udstilling