Read Time:1 Minute, 3 Second

Kolding: Sjov weekend for en god sag

I denne weekend fik børnene lidt ekstra ud af indkøbsturen til Kolding Storcenter. Her var Store Torv forvandlet til et paradis med klatrebane, gokart-simulator og trampoliner. Det var Team Rynkeby Trekanten, som afholdt arrangementet, hvor man kunne støtte Børnecancer Fonden.

Uddrag fra reportagen:

Der var godt gang i den på Store Torv lørdag formiddag. Her fik børnene rigtig lov at boltre sig og komme højt til vejrs.
High Jump var en masse passende titel til denne sjove forlystelse og længere ovre gjaldt det om at holde tungen lige i munden i en udfordring, hvor sikkerhedsudstyret var en del af påklædningen. For at prøve disse ting kostede det blot en mindre donation til BørneCancer Fonden og den var gæsterne også med på.

Team Rynkeby Trekanten solgte lodder

En måde man også kunne støtte den gode sag var at købe nogle lodder i den store tombola, hvor præmierne var rigtig fine. En anden ting mange børn bruger en del af deres fritid på, er at spille på computer. Og hos Vandel Gokart var der mulighed for at sætte sig godt til rette og prøve kræfter med motorløb som spil.

Sjov weekend for en god sag

TV Lillebælt logo
TV Lillebælt Reportager
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Seks vævere udstiller deres håndværk Previous post Seks vævere udstiller deres håndværk
Next post 92 nyopførte boliger på historisk sted